גלילי כרוב בקר
רול-אפס כרוב בקר הוא מנה נטולת גלוטן, נטולת מוצרי חלב, צמחונית לקטואוביה, ומכילה 30 מנות שלמות. מתכון זה מספיק ל-6 מנות עם 140 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -2 גרם שומן כל אחת. תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 21% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם סלרי, רוטב עגבניות, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 70% , מנה זו מוצקה. מתכונים דומים: רול-אפס עוף עם גבינת פטה ורוקט , רול-אפס עוף בקארי , ורול -אפס חצילים ופרמזן .
הוראות
מבשלים כרוב במים רותחים רק עד שהעלים נושרים מהראש.
חותכים את הווריד העבה מתחתיתם של 12 עלים גדולים, יוצרים חתך בצורת V; מניחים בצד. (מקררים את הכרוב הנותר לשימוש נוסף.)
בקערה גדולה, ערבבו את תפוח האדמה, הגזר, הסלרי, הפלפל הירוק, הבצל, הביצים, השום, המלח והפלפל. לפזר את הבשר מעל התערובת; לערבב היטב.
הניחו בול כרוב אחד על כל עלה כרוב; חפיפו את הקצוות החתוכים של העלה. קפלו את הצדדים פנימה, החל מהקצה החתוך.
מגלגלים לחלוטין כדי לסגור את המילוי. מהדקים בעזרת קיסם.
מניחים בתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ.
יוצקים רוטב עגבניות על הרולדות.
מפזרים בזיליקום ופטרוזיליה. מכסים ואפים בחום של 175 מעלות צלזיוס למשך 30-35 דקות או עד שמדחום הבשר מראה 71 מעלות צלזיוס והכרוב רך.