גלילי נורי צמחוניים
גלילי נורי צמחוניים נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך אבוקדו, רוטב סויה, טופו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו גלילי נורי, נורי, ביצה, ולחמניות תפוחי אדמה, ו שיטאקה נורי רולס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול לכסות אורז עם מים ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
בצלחת רדודה לשלב רוטב סויה, דבש ושום. בתערובת זו להשרות טופו לפחות 30 דקות.
מביאים מים ואורז לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום; מבשלים במשך כ 20 דקות, או עד עבה ודביק. בקערת זכוכית גדולה לשלב אורז מבושל עם חומץ אורז.
מניחים סדין של נורי על מחצלת במבוק. עבודה עם ידיים רטובות, להפיץ 1/4 של האורז באופן שווה על nori; להשאיר על 1/2 אינץ ' על הקצה העליון של nori.
מקום 2 רצועות של סוף טופו במרינדה לסיים על 1 אינץ ' מלמטה.
מניחים 2 רצועות מלפפון ליד טופו, ואז אבוקדו וגזר.
רול נורי בחוזקה מלמטה, באמצעות מחצלת כדי לעזור להפוך את גליל הדוק. חותם על ידי לחות עם מים 1/2 אינץ ' בחלק העליון. חזור עם שאר החומרים. פרוסה עם סכין משונן לפרוסות בעובי 1 אינץ'.