גלילי סהר מזוגגים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחמניות סהר מזוגגות. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 197 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו סוכר של קונדיטורים, שמרים, מים חמים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פילסברי ארוחת ערב לחמניות או פילסברי ארוחת ערב סהר בקירור יצירות סהר בקירור גיליון בצק מקושקש, גלילי סהר, ו גלילי סהר עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים ב 1/2 כוס מים חמים. ממיסים 3 כפות חמאה.
מוסיפים לתערובת השמרים חמאה מומסת, דלעת, ביצה, סוכר, מלח, מים שנותרו ו -3 כוסות קמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה; הופכים למשטח מקומח.
להתגלגל לתוך 17 אינץ'. מעגל; מורחים עם יתרת החמאה.
מגלגלים מקצה רחב ומניחים, קצה מחודד כלפי מטה, 2 פנימה. בנפרד על ניירות אפייה לא משומנים. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ -20 דקות.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
שלב מרכיבי זיגוג; מזלפים מעל לחמניות חמות.