ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ביצה לבנה, ציר עוף, רוטב צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אטריות עור טופו, מערבבים מטוגן בוק צ'וי עם עור טופו (腐皮青菜), ו פלפל ירוק, בשר חזיר ועור טופו עם חומץ שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים עור טופו בקערה גדולה של מים עד שהתרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית גליונות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר מהמים. קו הסדינים על קרש חיתוך להתגלגל לתוך גליל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
חותכים לרוחב למגזרים 1 אינץ', לפחות רגל באורך.
4
בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשלב חזיר, ביצה לבן, זנגביל, 1 כפית מלח, פלפל לבן, 1/4 כפית סוכר, רוטב סויה, רוטב צדפות, 2 כפיות קורנפלור, ו שיטאקה טחון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
מערבבים עם הידיים לשלב.
6
באמצעות כ 2 כפות של הגשת בשר לכל קטע של עור טופו, לגלגל את המילוי בעור טופו, ויוצרים צילינדרים הדוקים למדי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית גליונות
מים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות
7
מערבבים שאריות רוטב סויה כפית קורנפלור בקערה קטנה ומערבבים במזלג עד הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להוסיף ציר עוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
9
שמן חום בווק ל 350 F. מטגנים את הצילינדרים של עור טופו, זוג בכל פעם, עד פני השטח הוא חום בהיר ונפח במקצת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית גליונות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
בשורה את כל לחמניות מטוגנות בקערה רדודה שיכול להתאים לתוך מתכת או ספינת במבוק.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
יוצקים את הרוטב על הלחמניות, קיטור על חום גבוה במשך 15 דקות, מרפרף את הלחמניות באמצע. קיטור עד שהעור נספג לפחות חצי מהרוטב.