גלילי עור טופו
ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ביצה לבנה, ציר עוף, רוטב צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אטריות עור טופו, מערבבים מטוגן בוק צ'וי עם עור טופו (腐皮青菜), ו פלפל ירוק, בשר חזיר ועור טופו עם חומץ שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
משרים עור טופו בקערה גדולה של מים עד שהתרכך, כ -30 דקות.
הסר מהמים. קו הסדינים על קרש חיתוך להתגלגל לתוך גליל.
חותכים לרוחב למגזרים 1 אינץ', לפחות רגל באורך.
בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשלב חזיר, ביצה לבן, זנגביל, 1 כפית מלח, פלפל לבן, 1/4 כפית סוכר, רוטב סויה, רוטב צדפות, 2 כפיות קורנפלור, ו שיטאקה טחון.
באמצעות כ 2 כפות של הגשת בשר לכל קטע של עור טופו, לגלגל את המילוי בעור טופו, ויוצרים צילינדרים הדוקים למדי.
מערבבים שאריות רוטב סויה כפית קורנפלור בקערה קטנה ומערבבים במזלג עד הומוגנית.
להוסיף ציר עוף ולהניח בצד.
שמן חום בווק ל 350 F. מטגנים את הצילינדרים של עור טופו, זוג בכל פעם, עד פני השטח הוא חום בהיר ונפח במקצת.
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
בשורה את כל לחמניות מטוגנות בקערה רדודה שיכול להתאים לתוך מתכת או ספינת במבוק.
יוצקים את הרוטב על הלחמניות, קיטור על חום גבוה במשך 15 דקות, מרפרף את הלחמניות באמצע. קיטור עד שהעור נספג לפחות חצי מהרוטב.
מגישים מיד, לקישוט עם כוסברה או בצל ירוק,אם תרצה.