גלילי פטל עם טפטוף כפול
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 226 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען, תערובת מקורית, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: לחם בננה פטל עם טפטוף שוקולד, סופלה פטל כפול, ו מאלט כפול-פטל.
הוראות
תנור חום ל 218°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול. בקערה גדולה, מערבבים ביסקוויק לערבב, חלב, שמנת חמוצה, סוכר מגורען קליפת תפוז עד צורות בצק רכות.
על פני השטח זרועים תערובת ביסקוויק נוספת, ללוש בצק 5 פעמים.
מגלגלים בצק למלבן בגודל 16x12 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'.
מורחים 2/3 כוס הריבה על הבצק כדי בתוך 1 אינץ ' של קצוות. החל מהצד 12 אינץ', להפשיל בחוזקה. קמצוץ קצוות לאטום. עם סכין חדה, לחתוך בצק לתוך 8 פרוסות.
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על גיליון עוגיות.
אופים 15 עד 16 דקות או עד חום זהוב.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר וקצפת עד חלקה. בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל נשאר 1/3 כוס ריבה חשופה על 10 עד 20 שניות או עד נמס. כפית נמסה ריבה על גבי ספירלות ריבה.