זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך מים חמים, צימוקים, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו גלילי ארוחת ערב שמימיים, לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, ו פונדו קינמון עם 20 דקות מיניאטורות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים 1 כף הסוכר ואת השמרים לתוך המים החמים בקערה קטנה. המים צריכים להיות לא יותר מ 100 מעלות F (40 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו לעמוד במשך 5 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמרים
3
לטאטא יחד את הקינמון ו 2 כפות סוכר בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
הכה יחד את הביצים, רסק תפוחים, מלח, ואת 1 כף הנותרים של סוכר בקערה גדולה. מערבבים בתערובת השמרים. הכה במחצית תערובת הקמח עד שלא יישארו כתמים יבשים. מערבבים את הקמח הנותר, כוס 1/2 בכל פעם, ערבוב היטב לאחר כל תוספת כדי ליצור בצק דביק. להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה למדי אבל עדיין דביק, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
שמרים
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
שמן קל קערה גדולה, ואז למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) במשך 30 דקות. גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
6
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
7
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 16x20 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
8
מורחים את הדבש על הבצק; מפזרים באופן שווה עם סוכר קינמון וצימוקים. החל בצד הארוך, מגלגלים את הבצק בחוזקה לצורת יומן, וצובטים כדי לאטום את התפר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
צימוקים
מורחים
בצק
דבש
גלול
9
חותכים ל 12 חתיכות בגודל שווה.
10
מניחים את הלחמניות לתוך המחבת מוכן לחתוך בצד למעלה. מכסים את המחבת עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, על 30 דקות.