גלילי קינמון שמימיים
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך מים חמים, צימוקים, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו גלילי ארוחת ערב שמימיים, לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, ו פונדו קינמון עם 20 דקות מיניאטורות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 כף הסוכר ואת השמרים לתוך המים החמים בקערה קטנה. המים צריכים להיות לא יותר מ 100 מעלות F (40 מעלות C).
בואו לעמוד במשך 5 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
לטאטא יחד את הקינמון ו 2 כפות סוכר בקערה קטנה; להפריש.
הכה יחד את הביצים, רסק תפוחים, מלח, ואת 1 כף הנותרים של סוכר בקערה גדולה. מערבבים בתערובת השמרים. הכה במחצית תערובת הקמח עד שלא יישארו כתמים יבשים. מערבבים את הקמח הנותר, כוס 1/2 בכל פעם, ערבוב היטב לאחר כל תוספת כדי ליצור בצק דביק. להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה למדי אבל עדיין דביק, על 8 דקות.
שמן קל קערה גדולה, ואז למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) במשך 30 דקות. גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות.
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 16x20 אינץ'.
מורחים את הדבש על הבצק; מפזרים באופן שווה עם סוכר קינמון וצימוקים. החל בצד הארוך, מגלגלים את הבצק בחוזקה לצורת יומן, וצובטים כדי לאטום את התפר.
חותכים ל 12 חתיכות בגודל שווה.
מניחים את הלחמניות לתוך המחבת מוכן לחתוך בצד למעלה. מכסים את המחבת עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, על 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -30 דקות.