גלילי קלוברליף
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, קמח לחם, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלילי קלוברליף, גלילי קלוברליף, ו גלילי קלוברליף.
הוראות
מערבבים יחד מים חמים, שמרים, ו 1 כף סוכר בקערה קטנה עד שמרים הוא מומס, ואז לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
ממיסים 3/4 מקל חמאה בסיר קטן, ולאחר מכן מוסיפים חלב וחום לפושר. מערבבים יחד תערובת שמרים, הנותרים 2 כפות סוכר, תערובת חמאה, קמח לחם, ומלח בקערה עם כף עץ עד בשילוב היטב, ואז מערבבים 1/2 כוסות קמח כל המטרה, או מספיק כדי להפוך בצק דביק מעט.
חמאה קערה גדולה. ללוש בצק על משטח מקומח קל, ללוש בקמח רב תכליתי יותר לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד חלקה וגמישה, כ -10 דקות (הבצק עדיין יהיה דביק מעט). טופס בצק לכדור ולשים בקערה עם חמאה, הופך מעיל.
תן לבצק לעלות, הקערה מכוסה בחוזקה בניילון נצמד, במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, כ 1 שעה.
חמאה 18 כוסות מאפין עם הנותרים 2 כפות חמאה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות לחלק לשלישים. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם (לשמור על מנות שנותרו מכוסות בניילון נצמד), לחתוך חתיכות כף של בצק וליצור חתיכות לכדורים. שים 3 כדורים לתוך כל כוס לחמאה מאפין.
בואו לחמניות לעלות, מכוסה באופן רופף עם מגבת מטבח (לא בד טרי), במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר חם עד כמעט הוכפל בתפזורת, 30 עד 40 דקות.
בעוד לחמניות לעלות, לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 400 ° F.
מברשת לחמניות קלות עם ביצה לשטוף ומפזרים זרעים.
אופים עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
לחמניות ניתן אפוי 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך, עטוף היטב בנייר כסף, בטמפרטורת החדר. לחמם בנייר כסף בתנור שחומם מראש 177° 15 עד 20 דקות.