קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

גלילי קלוברליף

גלילי קלוברליף
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, קמח לחם, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלילי קלוברליף, גלילי קלוברליף, ו גלילי קלוברליף.

הוראות

1
מערבבים יחד מים חמים, שמרים, ו 1 כף סוכר בקערה קטנה עד שמרים הוא מומס, ואז לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
ממיסים 3/4 מקל חמאה בסיר קטן, ולאחר מכן מוסיפים חלב וחום לפושר. מערבבים יחד תערובת שמרים, הנותרים 2 כפות סוכר, תערובת חמאה, קמח לחם, ומלח בקערה עם כף עץ עד בשילוב היטב, ואז מערבבים 1/2 כוסות קמח כל המטרה, או מספיק כדי להפוך בצק דביק מעט.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
חמאה קערה גדולה. ללוש בצק על משטח מקומח קל, ללוש בקמח רב תכליתי יותר לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד חלקה וגמישה, כ -10 דקות (הבצק עדיין יהיה דביק מעט). טופס בצק לכדור ולשים בקערה עם חמאה, הופך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
תן לבצק לעלות, הקערה מכוסה בחוזקה בניילון נצמד, במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
חמאה 18 כוסות מאפין עם הנותרים 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות לחלק לשלישים. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם (לשמור על מנות שנותרו מכוסות בניילון נצמד), לחתוך חתיכות כף של בצק וליצור חתיכות לכדורים. שים 3 כדורים לתוך כל כוס לחמאה מאפין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
בואו לחמניות לעלות, מכוסה באופן רופף עם מגבת מטבח (לא בד טרי), במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר חם עד כמעט הוכפל בתפזורת, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
בעוד לחמניות לעלות, לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 400 ° F.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מברשת לחמניות קלות עם ביצה לשטוף ומפזרים זרעים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
אופים עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מגישים חמים.
1
לחמניות ניתן אפוי 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך, עטוף היטב בנייר כסף, בטמפרטורת החדר. לחמם בנייר כסף בתנור שחומם מראש 177° 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף