קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

גלילי קלוברליף

גלילי קלוברליף
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח, קמח לחם, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלילי קלוברליף, גלילי קלוברליף, ו גלילי קלוברליף.

הוראות

1
מערבבים יחד מים חמים, שמרים, ו 1 כף סוכר בקערה קטנה עד שמרים הוא מומס, ואז לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ממיסים 3/4 מקל חמאה בסיר קטן, ולאחר מכן מוסיפים חלב וחום לפושר. מערבבים יחד תערובת שמרים, הנותרים 2 כפות סוכר, תערובת חמאה, קמח לחם, ומלח בקערה עם כף עץ עד בשילוב היטב, ואז מערבבים 1/2 כוסות קמח כל המטרה, או מספיק כדי להפוך בצק דביק מעט.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חמאה קערה גדולה. ללוש בצק על משטח מקומח קל, ללוש בקמח רב תכליתי יותר לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד חלקה וגמישה, כ -10 דקות (הבצק עדיין יהיה דביק מעט). טופס בצק לכדור ולשים בקערה עם חמאה, הופך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תן לבצק לעלות, הקערה מכוסה בחוזקה בניילון נצמד, במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
חמאה 18 כוסות מאפין עם הנותרים 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות לחלק לשלישים. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם (לשמור על מנות שנותרו מכוסות בניילון נצמד), לחתוך חתיכות כף של בצק וליצור חתיכות לכדורים. שים 3 כדורים לתוך כל כוס לחמאה מאפין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
בואו לחמניות לעלות, מכוסה באופן רופף עם מגבת מטבח (לא בד טרי), במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר חם עד כמעט הוכפל בתפזורת, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
בעוד לחמניות לעלות, לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 400 ° F.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מברשת לחמניות קלות עם ביצה לשטוף ומפזרים זרעים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
6
אופים עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מגישים חמים.
1
לחמניות ניתן אפוי 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך, עטוף היטב בנייר כסף, בטמפרטורת החדר. לחמם בנייר כסף בתנור שחומם מראש 177° 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד