גלילי קרמל-פקאן דביקים
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: גלילי קרמל-פקאן דביקים, גלילי קרמל-פקאן דביקים (קלים ), ו לחמניות קינמון קרמל פקאן דביקות.
הוראות
מערבבים 2 כוסות קמח, 1/3 כוס סוכר מגורען, מלח ושמרים בקערה גדולה.
מוסיפים חלב חם, 1/3 כוס חמאה והביצה. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד הקערה לעתים קרובות. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש על 5 דקות או עד חלקה וגמיש.
מניחים בקערה משומנת ולהפוך צד משומן למעלה. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 1 שעה 30 דקות או עד כפול. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
חום 1 כוס סוכר חום 1/2 כוס חמאה לרתיחה בסיר 2 ליטר, ערבוב כל הזמן; להסיר מן החום. מערבבים בסירופ תירס.
יוצקים למחבת מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
אגרוף למטה בצק. לשטח עם ידיים או מערוך לתוך מלבני, 15x10 אינץ', על משטח מקומח קלות.
מערבבים פקאנים קצוצים, 1/4 כוס סוכר מגורען ואת הקינמון; מפזרים באופן שווה על חמאה.
מגלגלים מלבן בחוזקה, החל מהצד 15 אינץ'. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום. למתוח ולעצב עד אפילו.
חותכים לגלגל לחמש עשרה פרוסות 1 אינץ'.
מניחים מעט זה מזה במחבת. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 30 דקות או עד כפול.
אופים 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב. מיד להתהפך על מגש אטום או צלחת הגשה.
בואו לעמוד 1 דקה כך קרמל יהיה לטפטף מעל לחמניות; להסיר מחבת.