גלילי קרמל-פקאן דביקים
לחמניות קרמל פקאן דביק דורש כ 3 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכי לחנות וקחי ביצה, חמאה, חלב חם מאוד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו גלילי קרמל-פקאן דביקים, גלילי קרמל-פקאן דביקים (קלים ), ו לחמניות קינמון קרמל פקאן דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב 2 כוסות קמח, 1/3 כוס סוכר מגורען, מלח ושמרים.
מוסיפים חלב חם, 1/4 כוס חמאה וביצה. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים מספיק קמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש על 5 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי. גריז קערה גדולה עם קיצור.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה באופן רופף עם ניילון נצמד; לתת לעלות במקום חם על 1 שעה 30 דקות או עד הבצק הוכפל בגודל. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
בסיר 2 ליטר, סוכר חום חום חום חום 1/2 כוס חמאה לרתיחה, ערבוב כל הזמן; להסיר מן החום. מערבבים בסירופ תירס.
בקערה קטנה, מערבבים את כל חומרי המילוי למעט 2 כפות חמאה; להפריש.
בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי להוציא את האוויר. לשטח את הבצק עם הידיים או מערוך לתוך מלבן 15x10 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מורחים עם 2 כפות חמאה; מפזרים מילוי.
מגלגלים מלבן בחוזקה, החל מהצד 15 אינץ'. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום. עם אצבעות, צורה עד אפילו. עם חוט דנטלי או סכין משונן, לחתוך לגלגל לפרוסות 15 (1 אינץ').
מניחים פרוסות מעט בנפרד במחבת. מכסים באופן רופף בניילון נצמד; מניחים לעלייה במקום חם כ -30 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודל.
אופים 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב.
מניחים מגש אטום או צלחת הגשה הפוכה על מחבת; מיד להפוך את המגש ואת פאן מעל.
תן מחבת להישאר 1 דקה כך קרמל יכול לטפטף על לחמניות; להסיר מחבת.