גלילי שזיף גרמניים (Zwetschgenschnecken)
צריך לחם צמחוני? גלילי שזיף גרמני (Zwetschgenschnecken) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם חלב, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מתכונים דומים: עוגת שזיפים (גרמנית), עוגת שזיפים גרמנית (Zwetschgenkuchen), ו לחמניות בקר גרמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת springform 10 אינץ'.
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה. טוסט השקדים במחבת החמה עד שהם הופכים חומים; להפריש להתקרר.
מערבבים את גבינת השמנת, חלב, שמן, מלח, סוכר וקינמון בקערה.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה; ללוש יחד עד חלקה.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות, ומגלגלים את הבצק לריבוע של 20 אינץ'.
מורחים את חמאת השזיפים, שזיפים ושקדים קלויים על הבצק.
מגלגלים את הבצק בחוזקה כמו גליל ג ' לי.
חותכים ל 12 פרוסות אפילו. סדר לחמניות במחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 40 עד 55 דקות.