גלילי שרימפס
המתכון שרימפס האביב לחמניות יכול לספק הכמיהה ויאטנמית שלך בסביבה 2 שעות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן תקציב ידידותי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לך עטיפות רול האביב, חומץ סיידר, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: גלילי שרימפס, גלילי שרימפס, ו גלילי שרימפס.
הוראות
בקערה, מערבבים יחד את השרימפס, נבטי שעועית, פלפל אדום, פטריות, בצל ירוק, זנגביל, חומץ ורוטב סויה.
מחממים 2 כפות שמן במחבת על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים את תערובת השרימפס ומערבבים במשך 3 דקות. מניחים בצד להתקרר, ואז מוסיפים את העוף.
בקערה, מערבבים את עמילן התירס עם 4 כפות מים קרים.
אבק גיליון אפייה עם עמילן תירס.
להניח עטיפה על משטח עבודה. למעלה עם חצי עלה כרוב ו 1 כף של תערובת שרימפס.
מברשת את הקצוות עם עמילן תירס מומס להתגלגל סביב המילוי, תוחב את הצדדים ולחץ יחד כדי לאטום.
מניחים על תבנית האפייה. חזור עם העטיפות שנותרו ומילוי.
קו עוד תבנית אפייה עם מגבות נייר. מחממים את התנור ל 93° (100C).
יוצקים שמן (5 מ " מ) למחבת גדולה. בקבוצות, מוסיפים את הלחמניות ומטגנים, מסתובבים מדי פעם, כ 4 דקות, או עד הזהב.
להעביר מגבות נייר לניקוז. להתחמם בתנור תוך טיגון הלחמניות הנותרות.
מגישים חם, עם רוטב צ ' ילה לטבילה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.