תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק תאילנדי לעטוף. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 685 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם בצל ירוק, זנגביל, כרוב נאפהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו גלישת סרטנים תאילנדית, כריך תאילנדי (לעטוף) , ו גלישת חסה תאילנדית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשקית פלסטיק מחדש sealable, לשלב פלפל שחור, מלח, פפריקה, כמון, סוכר חום, פלפל קאיין, allspice, 2 כפיות של זנגביל, והפטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵף
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מלח, לציפוי זכוכית
2
מוסיפים סטייק ומעיל צלע באופן שווה. חותם תיק ומקרר במשך 1 עד 12 שעות.גריל (או צלייה) במשך 8 עד 10 דקות. אפשר לבשר לנוח 10 דקות לפני slicing.In קערת זכוכית קטנה, לשלב שמן שומשום, חומץ יין אורז, רוטב סויה, וסוכר. מערבבים עד הסוכר מתמוסס.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.