קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות31
מגזין

גלנטיין טורקיה

גלנטיין טורקיה
בשר הודו עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 698 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אצבעות ארוכות של לשון וחזיר, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלנטיין עוף, תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות, ו הודו טונאטו (הודו קר איטלקי ברוטב צלפי טונה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את בשרי הקרקע, שום, 1/2 כוס קוניאק, הביצים, 1/4 כפיות quatre épices, 1 1/4 כפיות מלח, פלפל ותימין בקערה גדולה. להתמזג היטב עם הידיים. אם אתה רוצה לבדוק את הטעם, לבשל כמות קטנה של התערובת בחמאה עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קוניאקקוניאק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לפצל את טורקיה במורד הגב בזהירות עצם את הציפור, להיזהר לא לחתוך את העור. עם האצבעות שלך וסכין קטנה, חדה, למשוך ולחתוך את הבשר מן העצמות. כאשר אתה מגיע לרגליים ולירכיים, להשתמש באצבעות שלך כדי לעזור לאתר להחליק את עצמות הירך. אתה יכול להסיר את הכנפיים, אם אתה רוצה, להסיר את הרגל ולהשאיר רק את הירך. כאשר הציפור הוא עצמות לחלוטין, להסיר את פילה השד. להשרות את הפילה במשך 1 שעה בתערובת של קוניאק, 1 כפית מלח וזרימת épices quatre או Parisienne תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
כדי להרכיב את הגלנטיין, להפיץ את טורקיה עצמות, צד העור למטה, על שולחן או לוח שיש.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מורחים את הפארסה (תערובת בשר טחון) על הבשר של טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מניחים את פילה במרינדה גזוז היטב במרכז טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6
מסדרים את אצבעות הבשר והכמהין לאורך צידי הפילה ודוחפים אותם היטב לתוך הפארסה.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מפזרים אגוזי פיסטוק ואז מגלגלים את תרנגול ההודו הממולא כמו נקניק ענק. הפעל בקצוות של העור ולהביא את הצדדים יחד, כך שהם חופפים. לתפור אותם עם חוט אור מחט.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
8
מגלגלים את תרנגול ההודו במגבת לחה וקושרים אותו היטב בקצוות ומסביב לאמצע, משאירים חתיכות של חוט בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
חצי למלא סיר דגים ארוך עם מלאי בשר לקשור את galantine על ידי המחרוזות אל הידיות משני קצותיו, כך שהוא מושעה במניה. מכסים היטב עם כמה עוביים של רדיד אלומיניום. לחץ על רדיד סביב קצה התנור קיטור טורקיה עבור 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
הסר מן המרק לאחר שהוא מקורר חלקית ומשקל אותו, כך שהוא מחזיק את צורתו ולהיות חזק מאוד כפי שהוא מתקרר. הצינה במקרר במשך 36 שעות לפני ההגשה. כדי לשרת, להסיר את הכיסוי ולסדר על מגש גדול או לוח גילוף ולהקיף עם אספיק קצוץ. לגלף פרוסות דקות ולשמש כמתאבן או כמנה אחת לארוחה מזנון.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו