גלנטיין טורקיה
בשר הודו עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 698 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אצבעות ארוכות של לשון וחזיר, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלנטיין עוף, תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות, ו הודו טונאטו (הודו קר איטלקי ברוטב צלפי טונה) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את בשרי הקרקע, שום, 1/2 כוס קוניאק, הביצים, 1/4 כפיות quatre épices, 1 1/4 כפיות מלח, פלפל ותימין בקערה גדולה. להתמזג היטב עם הידיים. אם אתה רוצה לבדוק את הטעם, לבשל כמות קטנה של התערובת בחמאה עד מבושל דרך.
לפצל את טורקיה במורד הגב בזהירות עצם את הציפור, להיזהר לא לחתוך את העור. עם האצבעות שלך וסכין קטנה, חדה, למשוך ולחתוך את הבשר מן העצמות. כאשר אתה מגיע לרגליים ולירכיים, להשתמש באצבעות שלך כדי לעזור לאתר להחליק את עצמות הירך. אתה יכול להסיר את הכנפיים, אם אתה רוצה, להסיר את הרגל ולהשאיר רק את הירך. כאשר הציפור הוא עצמות לחלוטין, להסיר את פילה השד. להשרות את הפילה במשך 1 שעה בתערובת של קוניאק, 1 כפית מלח וזרימת épices quatre או Parisienne תבלינים.
כדי להרכיב את הגלנטיין, להפיץ את טורקיה עצמות, צד העור למטה, על שולחן או לוח שיש.
מורחים את הפארסה (תערובת בשר טחון) על הבשר של טורקיה.
מניחים את פילה במרינדה גזוז היטב במרכז טורקיה.
מסדרים את אצבעות הבשר והכמהין לאורך צידי הפילה ודוחפים אותם היטב לתוך הפארסה.
מפזרים אגוזי פיסטוק ואז מגלגלים את תרנגול ההודו הממולא כמו נקניק ענק. הפעל בקצוות של העור ולהביא את הצדדים יחד, כך שהם חופפים. לתפור אותם עם חוט אור מחט.
מגלגלים את תרנגול ההודו במגבת לחה וקושרים אותו היטב בקצוות ומסביב לאמצע, משאירים חתיכות של חוט בקצוות.
חצי למלא סיר דגים ארוך עם מלאי בשר לקשור את galantine על ידי המחרוזות אל הידיות משני קצותיו, כך שהוא מושעה במניה. מכסים היטב עם כמה עוביים של רדיד אלומיניום. לחץ על רדיד סביב קצה התנור קיטור טורקיה עבור 2 עד 2 1/2 שעות.
הסר מן המרק לאחר שהוא מקורר חלקית ומשקל אותו, כך שהוא מחזיק את צורתו ולהיות חזק מאוד כפי שהוא מתקרר. הצינה במקרר במשך 36 שעות לפני ההגשה. כדי לשרת, להסיר את הכיסוי ולסדר על מגש גדול או לוח גילוף ולהקיף עם אספיק קצוץ. לגלף פרוסות דקות ולשמש כמתאבן או כמנה אחת לארוחה מזנון.