Gazpacho יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 334 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלפפון, בצל, שמן זית באיכות גבוההוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו גספצ'ו.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
משרים את הלחם, בקערה בינונית של מים כדי לרכך, על 15 עד 20 דקות. לסחוט את המים העודפים ולמקם בקערה גדולה. קוצצים גס את העגבניות, 2/3 של המלפפון, 1/2 הבצל, ו 1/2 הפלפל ולהוסיף ללחם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת צמחית לגינה מופחתת שומן למריחה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
רכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את השום, מתבלים במלח, וטפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)
3
מערבבים לשלב ולתת לשבת במשך כ 20 עד 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתחתן ולתת את המלח למשוך קצת לחות מהעגבניות.