Andalusian Gazpacho הוא טבעוני מרק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 202 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. 372 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו פלפל, חומץ שרי, מלח כשר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גספצ'ו אנדלוסי, גספצ'ו אנדלוסי קלאסי, ו גספצ'ו בסגנון אנדלוסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים עגבניות, מלפפון, בצל, פלפל, שום ומלח בקערה גדולה לזרוק מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו נשב בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
3
מסננים מיצים לקערה גדולה ומוסיפים את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מעבירים את הירקות המנוקזים לתבנית אפייה משובצת ומניחים במקפיא עד שהירקות קפואים, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
הסר ירקות במקפיא ולאפשר לשבת בטמפרטורת החדר עד מופשר בעיקר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6
מעבירים ירקות וכל המיצים שלהם מהמחבת לקערה עם לחם ספוג.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
עבודה בשתי קבוצות לפי הצורך, תערובת ירקות, מיץ ולחם במהירות גבוהה, מטפטף לאט שמן זית וחומץ שרי לתוך בלנדר כפי שהוא מתערבב. מסננים מרק דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.