גספצ'ו זוקיני ומנטה עם סלסה צנון
גספצ'ו זוקיני ומנטה עם סלסה צנון עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 112 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם עלי נענע, לחם, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו מלפפון Gazpacho עם פלפל Piquillo נבטים צנון, Gazpacho אשכוליות עם מנטה, ו Gazpacho מנטה תות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים עם 3 כפות שמן 3/4 כוס מים בבלנדר; טהור עד חלקה. לטעום ולהתאים תיבול, במידת צורך. כיסוי וצינה 1 שעה.
שלב צנון הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה.
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן זית, משליכים מעיל.
יוצקים gazpacho לתוך קערות, העליון באופן שווה עם סלסה צנון.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.