קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גספצ'ו יווני

גספצ'ו יווני
המתכון היווני גספצ'ו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו -15 דקות. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.51 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 210 קלוריות. זה עובד גם במחיר סביר מרק עבור קיץ. לכו לחנות ואספו חומץ יין, לחם בן יום, עלי אורגנו טריים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: גספצ'ו יווני, שמנת יוונית יוגורט גספצ'ו, ו גספצ'ו עם לובסטר מיין: גספצ' ו קון בוגוונטה.

הוראות

1
מניחים את הלחם, השום, האורגנו והפטרוזיליה במעבד מזון ומעבדים עד שהכל קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החומץ ושמן הזית ומעבדים שוב לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3
מעבירים את התערובת לקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מניחים את הפלפלים, הבצל האדום, המלפפונים, העגבניות והזיתים בנפרד במעבד המזון ומעבדים עד קצוץ גס מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים לקערת הערבוב.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים את מיץ העגבניות, המלח והפלפל ומערבבים היטב. טועמים לתיבול, מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות. מקפלים פנימה את הפטה ומגישים קר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות