גספצ'ו ירוק עם שרימפס
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? גספצ'ו ירוק עם שרימפס יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 902 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם שקדים, מלפפונים, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גספצ'ו ירוק, גספצ'ו ירוק, ו גספצ'ו ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת זכוכית בינונית או נירוסטה, לשלב 3 כוסות של קוביות הלחם עם חומץ.
מוסיף את המים; להפריש 5 דקות כדי לרכך.
בבלנדר, לשלב את המלפפונים, בצל, שקדים, 1 ציפורן של השום, ו 1 כוס הענבים.
מוסיפים את הלחם הספוג, את 1/2 כוס שמן זית, ו 1 כפית מלח. מחית עד חלקה.
שים את המרק במקרר כדי להירגע במשך כ 20 דקות, או עד כמה שעות.
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את השרימפס ואת השום שן 1 הנותרים 1 כפית מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השרימפס רק נעשה, 3 עד 5 דקות.
הסר את השרימפס בכפית מחוררת.
להפחית את החום עד בינוני ולהוסיף את 3 כוסות הנותרים של קוביות לחם. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הלחם הוא פריך וזהב, על 5 דקות.
חותכים את הענבים הנותרים לשניים. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הענבים החצויים, השרימפס והקרוטונים.
מגישים את gazpacho (דליל עם כמות קטנה של מים אם זה עבה יותר ממה שאתה אוהב) עם תערובת שרימפס וענבים חם או בטמפרטורת החדר.
המלצה ליין: כאשר המנה מתוקה, היין צריך להיות גם. ריזלינג קציר מאוחר, עבה, עשיר, תוסס עם טעמי הדר ומשמש, יהיה מדהים עם גספצ ' ו זה.