קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

גפילטע פיש

גפילטע פיש
גפילטע פיש הוא חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם מלח כשר, גרידת לימון, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גפילטע פיש פטה, דג גפילטע אדום, ו מתכון גפילטע פיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מלאי הדגים בתוך סיר גדול, רחב ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך ולשמור על רתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים את הבצל, גזר, גזר גזר לבן במעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך עד הירקות קצוץ דק מאוד, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חותכים את הדג לחתיכות 1-1 / 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מניחים חצי ממנו במעבד מזון ותהליך עד כדור נוצר, על 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
להעביר את הכדור לקערה עם הירקות ולחזור עם הדגים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מפזרים את תערובת הדגים וירקות עם ארוחת המצות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מוסיפים את הביצים, גרידת לימון, מיץ לימון, ומלח ופלפל נמדדים. באמצעות ידיים נקיות, לערבב עד בשילוב (לא לסחוט או overwork). כדי לטעום לתיבול, ליצור קציצה קטנה ולגנוב אותו במניות הדגים עד המשרד מבושל דרך. לטעום את הקציצה ולהוסיף יותר מלח ופלפל לתערובת הדגים לפי הצורך. חזור על מבחן התיבול לפי הצורך.באמצעות ידיים רטובות ומדד 1/4 כוס, יוצרים את תערובת הדגים לתוך אליפסות באורך 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מלאי דגיםמלאי דגים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מניחים על תבנית אפייה.בעדינות למקם את אליפסות במלאי רותח. מכסים במכסה הדוק ומבשלים עד המשרד מבושל דרך, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר בזהירות את אליפסות מן המניה ולהעביר גיליון אפייה נקי כדי מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
יוצקים את המניה דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה גדולה חסינת חום, להשליך את המוצקים. אפשר למניה להתקרר לטמפרטורת החדר.בינתיים, מניחים את דג גפילטע מקורר במיכל גדול עם מכסה הידוק להכניס למקרר. כאשר המניה הוא מגניב, לשפוך אותו לתוך המיכל עם דג gefilte, לוודא שהם שקועים. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד overnight.To מגישים, להשתמש בכף מחוררת כדי להעביר את גפילטע דגים מן המניה למגש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מגישים עם מיונז חזרת סלק או שמיר-חזרת, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.