גפילטע פיש
גפילטע פיש הוא חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם מלח כשר, גרידת לימון, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גפילטע פיש פטה, דג גפילטע אדום, ו מתכון גפילטע פיש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מלאי הדגים בתוך סיר גדול, רחב ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך ולשמור על רתיחה נמוכה.
מניחים את הבצל, גזר, גזר גזר לבן במעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך עד הירקות קצוץ דק מאוד, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, על 1 דקה בסך הכל.
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
חותכים את הדג לחתיכות 1-1 / 2 אינץ'.
מניחים חצי ממנו במעבד מזון ותהליך עד כדור נוצר, על 30 שניות.
להעביר את הכדור לקערה עם הירקות ולחזור עם הדגים הנותרים.
מפזרים את תערובת הדגים וירקות עם ארוחת המצות.
מוסיפים את הביצים, גרידת לימון, מיץ לימון, ומלח ופלפל נמדדים. באמצעות ידיים נקיות, לערבב עד בשילוב (לא לסחוט או overwork). כדי לטעום לתיבול, ליצור קציצה קטנה ולגנוב אותו במניות הדגים עד המשרד מבושל דרך. לטעום את הקציצה ולהוסיף יותר מלח ופלפל לתערובת הדגים לפי הצורך. חזור על מבחן התיבול לפי הצורך.באמצעות ידיים רטובות ומדד 1/4 כוס, יוצרים את תערובת הדגים לתוך אליפסות באורך 3 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה.בעדינות למקם את אליפסות במלאי רותח. מכסים במכסה הדוק ומבשלים עד המשרד מבושל דרך, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר בזהירות את אליפסות מן המניה ולהעביר גיליון אפייה נקי כדי מגניב.
יוצקים את המניה דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה גדולה חסינת חום, להשליך את המוצקים. אפשר למניה להתקרר לטמפרטורת החדר.בינתיים, מניחים את דג גפילטע מקורר במיכל גדול עם מכסה הידוק להכניס למקרר. כאשר המניה הוא מגניב, לשפוך אותו לתוך המיכל עם דג gefilte, לוודא שהם שקועים. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד overnight.To מגישים, להשתמש בכף מחוררת כדי להעביר את גפילטע דגים מן המניה למגש.
מגישים עם מיונז חזרת סלק או שמיר-חזרת, אם משתמשים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.