גפילטע פיש
גפילטע פיש הוא חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. אם יש לכם סלרי, גזר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גפילטע פיש, גפילטע פיש אפוי, ו מתכון גפילטע פיש.
הוראות
פילה דגים; להפריש. לעטוף את העצמות בבטחה בד גבינה; במקום 8 1/2 ליטר סיר מלאי.
מוסיפים בצל פרוס, סלרי, גזר, 1 כף מלח, סוכר ומים. מביאים לרתיחה; כיסוי ומבשלים 30 דקות. מסננים נוזלי; להשליך ירקות ועצמות. אפשר לנוזל לחזור לרתיחה.
לטחון דגים; לשלב דגים, ביצים, סלרי קצוץ, בצל, גזר, ארוחה מצה, מלח שנותר, ופלפל בקערת ערבוב גדולה; לערבב היטב. תערובת דגים צורה לקציצות מלבניות באמצעות תערובת 1/2 כוס לכל פטי. זרוק קציצות לתוך נוזל רותח; לכסות ולבשל על אש נמוכה 3 שעות.
בואו גפילטע דגים להתקרר לחלוטין בבישול נוזלי; צמרמורת ביסודיות.
מגישים עם חזרת אדומה, ומקשטים עם רצועות גזר ופטרוזיליה, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.