קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

גפילטע פיש אפוי

גפילטע פיש אפוי
גפילטע פיש אפוי יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 369 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר. גשו לסופר וקנו מלח, מים ניתן להשתמש במקום מלאי דגים, פילה rockfish, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו גפילטע פיש אפוי, גפילטע פיש אפוי, ו גפילטע פיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תכין את הדג. עבודה בקבוצות במידת הצורך, למקם את פילה rockfish, pike, ו flounder במיכל של מעבד מזון מצויד להב מתכת תהליך עד מחית.
מרכיבים שתצטרך
פילה פלאונדרפילה פלאונדר
פייק.פייק.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מעבירים את הדג לקערה גדולה. להביא את מלאי הדגים כדי להתבשל בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מוסיפים את ארוחת המצות, ביצים, סוכר, טימין, פטרוזיליה, גרידת לימון, מלח ופלפל לקערה עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים יחד עם כף עץ עד בשילוב טוב. לעצב את תערובת הדגים לקציצות סגלגלות על 2 על ידי 4 אינץ'. בזהירות להוריד את הקציצות לתוך מלאי דגים רותחים, לחזור רותח, להוריד את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הקציצות למגש נייר מצופה מגבת. מסננים את המניה דרך מסננת רשת בסדר לצלחת עם הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
תן את המניות מגניב (זה יהיה ג ' ל) ולאחר מכן לקרר לילה או לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
אופים את הדג. מחממים את התנור ל-350 ° F. באמצעות כף מחורצת, מסירים את קציצות הדגים מן הג ' לטין ומעבירים לתבנית אפייה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים את הקציצות עד קרמל קל על הקצוות-כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים עם מנה של מלאי ג ' לטין וכמה גזר מבושל עם חזרת מוכן בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
גפילטע פיש: ג ' ארד או טרי?
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
אלן: כניסתם של מטבחים מסחריים כשרים הגדילה מאוד את מספר המזונות הנוחים הזמינים למשקי בית יהודיים. בין הפריטים שהפכו זמינים באופן נרחב על מדפי חנויות מכולת בכל רחבי אמריקה היה jarred גפילטע פיש, אלה כדורים מבושלים של דגים טחונים המכונה באהבה " נקניקיות של הים."דודה ליל הכינה גפילטע פיש מאפס, עברה תהליך מייגע ומלוכלך של העברת דגים דרך מטחנת בשר לפני יצירת הכדורים, בישלה אותם לאט במלאי מוכן בקפידה, אפתה אותם, והגשה אותם עם גזר וחזרת. אמא שלי אימצה את הגרסה הצרועה לחלוטין, אפילו שמרה עליה כחטיף למקרר, משהו שאפשר לאכול אותו קר ישר מהצנצנת אחרי בית הספר. גפילטע פיש (gefilte fish) התרפק על עלה חסה ועליו ערימות קטנות של חזרת לבנה או אדומה, הופיע בקביעות על שולחן המשפחה שלנו בארוחות חג, שם המשתתפים מתחלקים ללא הרף לשתי קבוצות: "אני אוהב את גפילטע פיש!"מותנה ו "איך אתה יכול לאכול את הדברים המגעילים האלה?"קבוצה.בהחלט נפלתי לתוך המחנה האחרון. ברגע שהבנתי כי גפילטע פיש הוא באמת רק פרשנות של quenelles דה ברוש (אליפסות של poached של פייק מוס), העבודה הייתה קלה. עשיתי פירה דגים של רוקפיש, פייק, ו flounder, קשרו אותו עם ביצים וארוחת מצות, ויצרו את התערובת לקציצות. ציד בלתי חוקי במניות דגים מקנה טעם. אתה יכול לשרת גפילטע פיש קר אבל אני אוהב לקחת את הצעד הנוסף של אפייה אותם-זה נותן להם קצת צבע ומוציא את הטעם העדין של הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
דג סנדלדג סנדל
פלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דקפלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דק
פייק.פייק.
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
12
מהטבלה היהודית החדשה: מתכונים עונתיים מודרניים למאכלים מסורתיים של טוד גריי ואלן קאסוף גריי עם דייוויד האגדורן. טקסט זכויות יוצרים © 2013 by Todd Gray and Ellen Kassoff Gray; photographs copyright © 2013 by Renee Comet. Published by St. Martin ' s Press.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.