גפילטע פיש אפוי יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 369 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר. גשו לסופר וקנו מלח, מים ניתן להשתמש במקום מלאי דגים, פילה rockfish, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו גפילטע פיש אפוי, גפילטע פיש אפוי, ו גפילטע פיש (מתכונים דומים).
הוראות
1
תכין את הדג. עבודה בקבוצות במידת הצורך, למקם את פילה rockfish, pike, ו flounder במיכל של מעבד מזון מצויד להב מתכת תהליך עד מחית.
מרכיבים שתצטרך
פילה פלאונדר
פייק.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מעבירים את הדג לקערה גדולה. להביא את מלאי הדגים כדי להתבשל בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים יחד עם כף עץ עד בשילוב טוב. לעצב את תערובת הדגים לקציצות סגלגלות על 2 על ידי 4 אינץ'. בזהירות להוריד את הקציצות לתוך מלאי דגים רותחים, לחזור רותח, להוריד את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הקציצות למגש נייר מצופה מגבת. מסננים את המניה דרך מסננת רשת בסדר לצלחת עם הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
תן את המניות מגניב (זה יהיה ג ' ל) ולאחר מכן לקרר לילה או לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
אופים את הדג. מחממים את התנור ל-350 ° F. באמצעות כף מחורצת, מסירים את קציצות הדגים מן הג ' לטין ומעבירים לתבנית אפייה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים את הקציצות עד קרמל קל על הקצוות-כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים עם מנה של מלאי ג ' לטין וכמה גזר מבושל עם חזרת מוכן בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
גב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
גפילטע פיש: ג ' ארד או טרי?
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
11
אלן: כניסתם של מטבחים מסחריים כשרים הגדילה מאוד את מספר המזונות הנוחים הזמינים למשקי בית יהודיים. בין הפריטים שהפכו זמינים באופן נרחב על מדפי חנויות מכולת בכל רחבי אמריקה היה jarred גפילטע פיש, אלה כדורים מבושלים של דגים טחונים המכונה באהבה " נקניקיות של הים."דודה ליל הכינה גפילטע פיש מאפס, עברה תהליך מייגע ומלוכלך של העברת דגים דרך מטחנת בשר לפני יצירת הכדורים, בישלה אותם לאט במלאי מוכן בקפידה, אפתה אותם, והגשה אותם עם גזר וחזרת. אמא שלי אימצה את הגרסה הצרועה לחלוטין, אפילו שמרה עליה כחטיף למקרר, משהו שאפשר לאכול אותו קר ישר מהצנצנת אחרי בית הספר. גפילטע פיש (gefilte fish) התרפק על עלה חסה ועליו ערימות קטנות של חזרת לבנה או אדומה, הופיע בקביעות על שולחן המשפחה שלנו בארוחות חג, שם המשתתפים מתחלקים ללא הרף לשתי קבוצות: "אני אוהב את גפילטע פיש!"מותנה ו "איך אתה יכול לאכול את הדברים המגעילים האלה?"קבוצה.בהחלט נפלתי לתוך המחנה האחרון. ברגע שהבנתי כי גפילטע פיש הוא באמת רק פרשנות של quenelles דה ברוש (אליפסות של poached של פייק מוס), העבודה הייתה קלה. עשיתי פירה דגים של רוקפיש, פייק, ו flounder, קשרו אותו עם ביצים וארוחת מצות, ויצרו את התערובת לקציצות. ציד בלתי חוקי במניות דגים מקנה טעם. אתה יכול לשרת גפילטע פיש קר אבל אני אוהב לקחת את הצעד הנוסף של אפייה אותם-זה נותן להם קצת צבע ומוציא את הטעם העדין של הדגים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.