גפילטע פיש אפוי
גפילטע פיש אפוי יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 369 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר. גשו לסופר וקנו מלח, מים ניתן להשתמש במקום מלאי דגים, פילה rockfish, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו גפילטע פיש אפוי, גפילטע פיש אפוי, ו גפילטע פיש (מתכונים דומים).
הוראות
תכין את הדג. עבודה בקבוצות במידת הצורך, למקם את פילה rockfish, pike, ו flounder במיכל של מעבד מזון מצויד להב מתכת תהליך עד מחית.
מעבירים את הדג לקערה גדולה. להביא את מלאי הדגים כדי להתבשל בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את ארוחת המצות, ביצים, סוכר, טימין, פטרוזיליה, גרידת לימון, מלח ופלפל לקערה עם הדגים.
מערבבים יחד עם כף עץ עד בשילוב טוב. לעצב את תערובת הדגים לקציצות סגלגלות על 2 על ידי 4 אינץ'. בזהירות להוריד את הקציצות לתוך מלאי דגים רותחים, לחזור רותח, להוריד את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הקציצות למגש נייר מצופה מגבת. מסננים את המניה דרך מסננת רשת בסדר לצלחת עם הקציצות.
תן את המניות מגניב (זה יהיה ג ' ל) ולאחר מכן לקרר לילה או לפחות 8 שעות.
אופים את הדג. מחממים את התנור ל-350 ° F. באמצעות כף מחורצת, מסירים את קציצות הדגים מן הג ' לטין ומעבירים לתבנית אפייה משומנת קלות.
אופים את הקציצות עד קרמל קל על הקצוות-כ 20 דקות.
מגישים עם מנה של מלאי ג ' לטין וכמה גזר מבושל עם חזרת מוכן בצד.
גפילטע פיש: ג ' ארד או טרי?
אלן: כניסתם של מטבחים מסחריים כשרים הגדילה מאוד את מספר המזונות הנוחים הזמינים למשקי בית יהודיים. בין הפריטים שהפכו זמינים באופן נרחב על מדפי חנויות מכולת בכל רחבי אמריקה היה jarred גפילטע פיש, אלה כדורים מבושלים של דגים טחונים המכונה באהבה " נקניקיות של הים."דודה ליל הכינה גפילטע פיש מאפס, עברה תהליך מייגע ומלוכלך של העברת דגים דרך מטחנת בשר לפני יצירת הכדורים, בישלה אותם לאט במלאי מוכן בקפידה, אפתה אותם, והגשה אותם עם גזר וחזרת. אמא שלי אימצה את הגרסה הצרועה לחלוטין, אפילו שמרה עליה כחטיף למקרר, משהו שאפשר לאכול אותו קר ישר מהצנצנת אחרי בית הספר. גפילטע פיש (gefilte fish) התרפק על עלה חסה ועליו ערימות קטנות של חזרת לבנה או אדומה, הופיע בקביעות על שולחן המשפחה שלנו בארוחות חג, שם המשתתפים מתחלקים ללא הרף לשתי קבוצות: "אני אוהב את גפילטע פיש!"מותנה ו "איך אתה יכול לאכול את הדברים המגעילים האלה?"קבוצה.בהחלט נפלתי לתוך המחנה האחרון. ברגע שהבנתי כי גפילטע פיש הוא באמת רק פרשנות של quenelles דה ברוש (אליפסות של poached של פייק מוס), העבודה הייתה קלה. עשיתי פירה דגים של רוקפיש, פייק, ו flounder, קשרו אותו עם ביצים וארוחת מצות, ויצרו את התערובת לקציצות. ציד בלתי חוקי במניות דגים מקנה טעם. אתה יכול לשרת גפילטע פיש קר אבל אני אוהב לקחת את הצעד הנוסף של אפייה אותם-זה נותן להם קצת צבע ומוציא את הטעם העדין של הדגים.
מהטבלה היהודית החדשה: מתכונים עונתיים מודרניים למאכלים מסורתיים של טוד גריי ואלן קאסוף גריי עם דייוויד האגדורן. טקסט זכויות יוצרים © 2013 by Todd Gray and Ellen Kassoff Gray; photographs copyright © 2013 by Renee Comet. Published by St. Martin ' s Press.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.