קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

גפן-פורל מעושן

גפן-פורל מעושן
טרוטת גפן מעושנת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 71 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך שמן canolan, מלח ים ופלפל, פורל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גפן-פורל מעושן, פורל מעושן, ו מטבל פורל מעושן.

הוראות

1
ממלאים את ארובת פחם שלך עם בריחים, להגדיר את הארובה על הסורג התחתון גריל, ואור, או להכין אש במעשן שלך. עבור גריל גז, להפוך חצי המבערים בינוני. לשפשף את הטרוטה בכל רחבי עם שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
פורלפורל
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
כאשר הגחלים מוכנים, לזרוק אותם לתוך החלק התחתון של הגריל שלך, ולהפיץ אותם באופן שווה על פני חצי. מפזרים את שבבי העץ על הגחלים החמות, או מניחים אותם במיכל מתכת קרוב למבער על גריל גז.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מניחים את הטרוטה על סבכת הגריל בצד החום העקיף של הגריל. כאשר העשן מתחיל לעלות, לסגור את המכסה.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
עשן את הטרוטה ב 225° עד 121° במשך 45 עד 60 דקות או עד שהדגים מתחילים להתקלף כאשר נבדקים עם מזלג בחלק העבה ביותר ויש לו ארומה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
5
מקשטים עם רוזמרין או עלי מרווה ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מרווהמרווה
רוזמריןרוזמרין
6
עץ מוצע: גפן או אלדר
7
קטעים מתוך 25 Essentials: Techniques for Smoking, by Ardie A. Davis, © 200
8
תמונות © 2009 על ידי ג ' ויס Oudkerk Pool. בשימוש על ידי רשות של העיתונות הרווחת הרווארד.

ציוד