גפן-פורל מעושן
טרוטת גפן מעושנת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 71 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך שמן canolan, מלח ים ופלפל, פורל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גפן-פורל מעושן, פורל מעושן, ו מטבל פורל מעושן.
הוראות
ממלאים את ארובת פחם שלך עם בריחים, להגדיר את הארובה על הסורג התחתון גריל, ואור, או להכין אש במעשן שלך. עבור גריל גז, להפוך חצי המבערים בינוני. לשפשף את הטרוטה בכל רחבי עם שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל.
כאשר הגחלים מוכנים, לזרוק אותם לתוך החלק התחתון של הגריל שלך, ולהפיץ אותם באופן שווה על פני חצי. מפזרים את שבבי העץ על הגחלים החמות, או מניחים אותם במיכל מתכת קרוב למבער על גריל גז.
מניחים את הטרוטה על סבכת הגריל בצד החום העקיף של הגריל. כאשר העשן מתחיל לעלות, לסגור את המכסה.
עשן את הטרוטה ב 225° עד 121° במשך 45 עד 60 דקות או עד שהדגים מתחילים להתקלף כאשר נבדקים עם מזלג בחלק העבה ביותר ויש לו ארומה מעושנת.
מקשטים עם רוזמרין או עלי מרווה ופלחי לימון.
קטעים מתוך 25 Essentials: Techniques for Smoking, by Ardie A. Davis, © 200
תמונות © 2009 על ידי ג ' ויס Oudkerk Pool. בשימוש על ידי רשות של העיתונות הרווחת הרווארד.