קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

גראטן תפוחי אדמה פנצ'טה ופורצ'יני

גראטן תפוחי אדמה פנצ'טה ופורצ'יני
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם חלב, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מוקרמים עם פורצ'יני וסויה, תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, ו תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה.

הוראות

1
משרים את פטריות הפורצ ' יני המיובשות במים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
הסר את הפטריות מהמים,שומר את המים, לסחוט את המים העודפים מהם לחתוך אותם בגסות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוסיף את pancetta ו לטגן עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, על 4-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
5
מוסיף את הבצל ו לטגן עד במכרז, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הפטריות, שום, קורנית, מלח ופלפל לטגן לרגע ולהסיר מהחום.להביא את הקרם, חלב, מי פטריות שמורות ואגוז מוסקט לרתיחה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
יוצקים קצת שמנת על החלק התחתון של מחבת אפייה 8x8x2 אינץ 'ושכבה 1/2 של תפוחי אדמה פרוסים על גבי ואחריו חצי תערובת הפנצ' טה ופטריות וגבינה, ואחריו תפוחי אדמה הנותרים, הקרם ואת תערובת הפנצ ' טה ופטריות ואת הגבינה לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד מזלג מכרז, על 45-60 דקות. הערה: בסוף שלב זה אתה יכול לתת gratin לשבת בטמפרטורת החדר במשך עד שעתיים לפני המשך.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
9
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לבשל עד חום זהוב על גבי, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ