הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם חלב, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מוקרמים עם פורצ'יני וסויה, תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, ו תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה.
הוראות
1
משרים את פטריות הפורצ ' יני המיובשות במים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
הסר את הפטריות מהמים,שומר את המים, לסחוט את המים העודפים מהם לחתוך אותם בגסות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוסיף את pancetta ו לטגן עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, על 4-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
5
מוסיף את הבצל ו לטגן עד במכרז, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הפטריות, שום, קורנית, מלח ופלפל לטגן לרגע ולהסיר מהחום.להביא את הקרם, חלב, מי פטריות שמורות ואגוז מוסקט לרתיחה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
יוצקים קצת שמנת על החלק התחתון של מחבת אפייה 8x8x2 אינץ 'ושכבה 1/2 של תפוחי אדמה פרוסים על גבי ואחריו חצי תערובת הפנצ' טה ופטריות וגבינה, ואחריו תפוחי אדמה הנותרים, הקרם ואת תערובת הפנצ ' טה ופטריות ואת הגבינה לכסות בנייר כסף.