קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

גראטן תפוחי אדמה פנצ'טה ופורצ'יני

גראטן תפוחי אדמה פנצ'טה ופורצ'יני
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם חלב, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מוקרמים עם פורצ'יני וסויה, תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, ו תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה.

הוראות

1
משרים את פטריות הפורצ ' יני המיובשות במים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
הסר את הפטריות מהמים,שומר את המים, לסחוט את המים העודפים מהם לחתוך אותם בגסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את pancetta ו לטגן עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, על 4-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
5
מוסיף את הבצל ו לטגן עד במכרז, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הפטריות, שום, קורנית, מלח ופלפל לטגן לרגע ולהסיר מהחום.להביא את הקרם, חלב, מי פטריות שמורות ואגוז מוסקט לרתיחה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
7
יוצקים קצת שמנת על החלק התחתון של מחבת אפייה 8x8x2 אינץ 'ושכבה 1/2 של תפוחי אדמה פרוסים על גבי ואחריו חצי תערובת הפנצ' טה ופטריות וגבינה, ואחריו תפוחי אדמה הנותרים, הקרם ואת תערובת הפנצ ' טה ופטריות ואת הגבינה לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד מזלג מכרז, על 45-60 דקות. הערה: בסוף שלב זה אתה יכול לתת gratin לשבת בטמפרטורת החדר במשך עד שעתיים לפני המשך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לבשל עד חום זהוב על גבי, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®