גשו לסופר וקנו צלפים, פלפל, קורנישון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב רוסי חדר תה רוסי-זה רוטב סלט ממקום עם היסטוריה עשירה, חדר התה הרוסי רוטב רוסי, ו סלט רוסי.
הוראות
1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא תפוחי אדמה ו 2 1/2 ליטרים מים לרתיחה. מחבת כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 25 עד 30 דקות. עם כפית מחוררת, להרים תפוחי אדמה החוצה ולתת להם לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להחזיר מים רותחים ולהוסיף כרובית; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים רק עד במכרז כאשר פירסינג, 5 עד 6 דקות. עם כפית מחוררת, להרים פרחים ולתת לעמוד. להחזיר מים רותחים ולהוסיף גזר; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד במכרז כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות. עם כפית מחוררת, להרים גזר ולתת לעמוד. להחזיר מים רותחים ולהוסיף שעועית ירוקה; מבשלים, חשוף, עד רך-פריך לנשוך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
שעועית ירוקה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מסננים שעועית ירוקה, לטבול במי קרח עד מגניב, על 3 דקות, ואז לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בינתיים, במחבת 3-4 ליטר, להביא סלק ו 1 1/2 ליטרים מים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד סלק רך כאשר פירסינג, 35 עד 40 דקות.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.