גרבלקס עם רוטב חרדל חריף
המתכון Gravlax עם רוטב חרדל חריף מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו סוכר, לימון, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו גרבלקס עם רוטב חרדל, גרבלקס עם רוטב חרדל מתוק, ו גרבלקס מקורר ברוטב חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר, מלח ופלפל בקערה כדי להפוך את תערובת הסוכר.
בקערה אחרת, לשלב את השמיר, chervil, פטרוזיליה, לימון balm לעשות את תערובת עשבי תיבול.
בקערה שלישית לשלב את כל החומרים לרוטב חרדל ומערבבים לערבב. מכסים את הקערה ומקררים.
מניחים 1 פילה סלמון בצד העור למטה בקערה רדודה.
מפזרים חצי מתערובת הסוכר על פילה, ואז חצי מתערובת העשב, את שאר תערובת הסוכר, ואת שאר תערובת העשב.
מניחים את הפילה השני על גבי הראשון, בשר לבשר, ולעטוף בניילון נצמד.
מניחים את הפילה עטוף במחבת רדודה ולשקול אותם עם משהו כבד, כמו מחבת ברזל יצוק מלא עם כמה לבנים. מקררים למשך 24 שעות, ואז הופכים את הפילה, מכבידים עליהם, ומכניסים למקרר עוד 24 שעות.
חותכים דק את הסלמון; מגישים עם לחם שיפון או שחור ורוטב החרדל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.