גרגירי ריבס
גרגירי ריבס דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-20 מנות. הרבה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם ריבס מאולץ, ביצים, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Rubarb Curd, עוגת ריבס ולימון, ו וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר.
הוראות
שים את ריבס בבלנדר או מעבד מזון ו whizz עד בסדר כמו שזה ילך. הגדר מסננת על קערה, קצה rhubarb, דוחף עיסת עם כף עץ כדי לעבור כמה שיותר מיץ ככל שאתה יכול.
מוסיפים את הביצים, החמאה, קורנפלור, סוכר ומיץ ריבס 250 מ " ל (שמור את השאר) למחבת ולהגדיר על חום נמוך מאוד.
להקציף עד שכל החמאה נמסה, ולאחר מכן, באמצעות כף עץ, מערבבים כל הזמן עד הקרד התעבה לעקביות קצת עבה יותר מאשר פודינג. אל תתפתו להגביר את החום כדי להאיץ את התהליך, כמו הביצים יהיה להתקפל; ודא שאתה לערבב ממש סביב הקצה, מדי, כמו זה המקום שבו הוא עלול לתפוס ראשון.
מסננים את curd לתוך קערה נקייה כדי להיפטר כל ביטים ביצית שעשויים להיות מנוקב. מערבבים ב 100ml יותר של מיץ שמורות התזה קטנה של גרנדין אם אתה רוצה קורט שלך קצת ורוד, לפני מצמרר. לאחר קר, טעם להוסיף להתיז יותר מיץ ריבס אם זה צריך חידוד, ואז כף לתוך צנצנות. הקרד ישמור, מאוחסן במקרר, עד שבוע. לאכול על לחמניות, לחמניה או טוסט עם חמאה חם, או לגרגר לתוך מאפים מתוקים כדי להפוך עוגות מיני.