גרגרי חיטה עם תותים וגבינת עיזים
גרגרי חיטה עם תותים וגבינת עז הוא צמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פירות יער חיטה לימון עם כרוב ניצנים קלויים (+כל מה שאי פעם רצית לדעת על גרגרי חיטה!), עוגת גבינת עיזים עם פירות יער, ו פירות יער ופיצות מיני גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור גרגרי החיטה: בסיר גדול, לשלב את גרגרי החיטה, מרק עוף, מים, ומלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות את הסיר ומבשלים עד גרגרי החיטה הם במכרז, 60 עד 70 דקות.
מסננים את גרגרי החיטה במסננת ומניחים בצד להתקרר, כ -15 דקות.
עבור ההלבשה: בקערה בינונית, לטאטא יחד את מיץ התפוזים, שמן זית, גרידת תפוזים, צוף אגבה, עלי נענע, מלח ופלפל עד חלקה.
יוצקים את הרוטב על גרגרי החיטה ומוסיפים את התותים, גבינת עיזים ואגוזי מלך. לזרוק עד שכל החומרים מצופים.
הערה של קוק: כדי טוסט אגוזי מלך, לארגן שכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F במשך 6 עד 8 דקות עד קלוי קלוי. מגניב לחלוטין לפני השימוש.