גרגרי יער מעורבים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Granitan ברי מעורב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. לכי לחנות וקחי אוכמניות, סוכר, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור, אבטיח-ברי גרניטה, ו לימון ברי Granita עם Basamic & בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 3/4 כוס מים וסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס, 3 עד 4 דקות.
להעביר לקערה ולהגדיר ver קערה גדולה יותר מלאה במי קרח כדי לצנן.
שלב אוכמניות ופטל במעבד מזון פירה. לדחוף דרך מסננת בסדר ולהקציף לתוך סירופ סוכר.
יוצקים תערובת ברי לתוך מגש קוביית קרח להקפיא במשך 2 שעות.
ממש לפני ההגשה, מניחים קוביות קרח בקערת עבודה נקייה של מעבד מזון. דופק עד קרקע שווה אבל עדיין לא נוזלי, על 10 פולסים 2 שניות. כפית לתוך 6 קערות קינוח ומגישים מיד.