גרגרי שיבולת שועל וירקות קלויים עם חמאת אגוזים
המתכון גריסים וירקות קלויים עם חמאת אגוזים יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 770 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם חלב, פטריות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו גרגירי גבינת עיזים מוקרמים וביצים עם ירקות קלויים, סלמון בגריל ברוטב ברביקיו יין אדום, חמאת אגוזים וסלט חיטה סדוק עם ירקות בגריל, ו טרגון-הליבוט קלוי עם חמאה חומה אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
התאימו את מדפי התנור למיקומם העליון וחיממו את התנור ל-475 מעלות. לזרוק את הדלעת, עגבניות, שום ו 2 זרדים טימין עם 2 כפות שמן זית ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
מורחים את התערובת על תבנית אפייה, הופכים את העור בצד עגבניות. לזרוק את הפטריות עם הנותרים 4 כפות שמן זית ו 1/2 כפית מלח באותה קערה; להפיץ על תבנית אפייה אחרת.
מניחים את תערובת העגבניות על המדף העליון ואת הפטריות מתחת וצולים עד הסקווש רך, עגבניות char וקצוות הפטרייה הם פריך, 40 דקות.
בינתיים, לשלב את גריסים, מרק, חלב, הנותרים 2 sprigs טימין, 1 כף חמאה, 1/2 כפית מלח ופלפל קאיין בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל גבוה, חשוף, במשך 16 דקות, תוך ערבוב באמצע. (גריסים צריך להיות עבה למדי; אם הם לא, מיקרוגל עד 2 דקות יותר.)
להסיר ולהשליך את הקורנית.
מחממים את 4 כפות הנותרים חמאה במחבת קטנה על אש נמוכה.
מוסיפים את אגוזי לוז ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני מעט חום, על 4 דקות.
לטאטא את הסוכר החום והחומץ ולהסיר מהחום.
מחלקים את הגריסים בין 4 צלחות. מעל כל אחד עם חלק של ירקות קלויים וגבינה כחולה מתפוררת.
טפטוף עם רוטב חמאת אגוזים חם לפני ההגשה.