גרגרי שיפון איטיים עם דלורית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל גרגרי שיפון איטיים עם דלעת סקווש. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם קינמון טחון, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), Slow-Cooker Butternut סקווש מרק, ו מרק דלעת בישול איטי.
הוראות
בקערה גדולה, מניחים פירות יער שיפון; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות.
בואו להשרות במקרר לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות; ניקוז.
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים פירות יער שיפון סחוט ומרכיבים שנותרו למעט סקווש ואגוזי מלך בבישול איטי. מערבבים לערבב.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות או עד פירות יער שיפון הם לעיסים אבל במכרז.
מערבבים בסקווש. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל על 30 דקות או עד סקווש הוא רך. מערבבים באגוזים.