קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

גרגרי שרימפס, חלפיניו כבושים, ביצה מטוגנת

גרגרי שרימפס, חלפיניו כבושים, ביצה מטוגנת
גרגרי שרימפס, חלפיניו כבושים, ביצה מטוגנת היא ללא גלוטן ו pescatarian ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא סוכר, שרימפס, חומץ מזוקק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שרימפס כבושים ועגבניות מטוגנות, שרימפס מוקפץ עם Jalapeño-מנטה-רוטב ג'ינג'ר & מנגו, ו שרימפס, ביצה ושמיר סמורברוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את פרוסות jalapeño בקערה קטנה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בסיר קטן, להביא את המים, חומץ, סוכר, ומלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים מעל jalapeño, לכסות, ולתת מגניב. לאחר התערובת היא מגניב, לכסות את הקערה עם ניילון נצמד לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
1
לטחון את השרימפס באמצעות מטחנת בשר מצויד קנס (3/16 אינץ') למות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מטחנת בשרמטחנת בשר
2
לנקות ולייבש את מטחנת בשר וחלקים (תצטרך את זה שוב מאוחר יותר).
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מטחנת בשרמטחנת בשר
3
במחבת גדולה ועמוקה מעל חום מתון, להמיס 2 כפות חמאה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את שרימפס הקרקע, יחד עם 1/2 כפית מלח קאיין, ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ (השרימפס יהיה clump, אבל זה בסדר), עד מוצק ומתפורר, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
שרימפסשרימפס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
5
הסר מהחום ולהשתמש במטחנת בשר מצויד קנס (3/16 אינץ') למות לטחון את השרימפס 2 יותר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מטחנת בשרמטחנת בשר
6
להחזיר את השרימפס" גריסים " למחבת גדולה, עמוקה sauté, ולהוסיף את מלאי הירקות, אבקת תירס, הנותרים 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי ירקותמלאי ירקות
חמאהחמאה
שרימפסשרימפס
גריסיםגריסים
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים על חום מתון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט חם, 2 עד 3 דקות. מערבבים את הנותרים 1/2 כפית מלח, יחד עם בצל ירוק ופלפל. מחלקים את השרימפס" גריסים " באופן שווה בין 4 קערות רדודות, מקשטים עם פרוסות חלפיניו כבושות, ואם תרצה, מעל כל אחד עם ביצה מטוגנת 1.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פלפלפלפל
שרימפסשרימפס
גריסיםגריסים
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
* אבקת תירס ניתן להזמין באינטרנט מ Momofuku חלב בר. לחלופין, אתה יכול לטחון תירס מיובש בהקפאה בבלנדר עד צורות אבקה בסדר, ואז לנפות אותו למדוד 1 כוס. תירס מיובש בהקפאה זמין באינטרנט מ Walmart או התוצרת של מליסה.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.