קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

גרוייר ומרק ירקות

גרוייר ומרק ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gruyère & מרק ירקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך gruyère, חלב, תפוחי אדמה במשקל 175 גרם 6oz, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: מרק ירקות שורש עם עדשים וגרוייר, מאפה ירקות Gruyere, ו ירקות קלויים וקיש Gruyere.

הוראות

1
לשטוף לקצץ את הכרישה, לחתוך ולהשליך חצי העליון הירוק, ולאחר מכן לחתוך דק. מקלפים וקוצצים את הגזר ותפוח האדמה לקוביות קטנות. חותכים דק את הסלרי או שומר למקלות בגודל ביס וקוצצים את הבצל. הירקות צריכים להיות בערך באותו גודל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2
מחממים את החמאה והשמן במחבת בינונית ומזיעים בעדינות את כל הירקות, למעט הברוקולי, עם עלי הקורנית במשך כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם עד שהתרכך, אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הקמח למחבת ומערבבים במשך דקה עד שהכל הופך דביק, ואז לאט מערבבים את המניה. מביאים לרתיחה, ערבוב עד עבה ואז מוסיפים את החלב, מתבלים היטב ומפחיתים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
המשך להתבשל במשך 10 דקות, ולאחר מכן להוסיף את פרחי ברוקולי ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות או עד ברוקולי הוא רק מבושל. כאשר מוכן לשרת, מערבבים ברוב הפטרוזיליה, ואז מצקת את המרק החם לארבע קערות. פזר כל מנה עם הגבינה והפטרוזיליה הנותרת, כדי שהסועדים שלך יתערבבו. Gruyre יתמוסס לתוך מחרוזות, שהוא כל חלק מהקסם שלה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת