ניתן להכין את גרטן תפוחי האדמה של פטרניפ המתכון בסביבות 1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 398 קלוריות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 10 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מ טעם הבית דורש קמח, תפוחי אדמה, בצל וגבינה שוויצרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 58%. גרטן תפוחי אדמה-גזר, סלרי, גזר לבן וגרטן תפוחי אדמה, ו גזר לבן, תפוח אדמה וכרישה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
שכבו את תפוחי האדמה, הבצל, הפטרניפס ו -3 / 4 כוס הגבינה ב -13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה; מניחים בצד. בסיר קטן, לשלב את הקמח, מלח, פלפל; בהדרגה לטאטא בשמנת. מביאים לרתיחה עדינה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
2
מסירים מהאש; יוצקים מעל ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3
מפזרים גבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 20-25 דקות יותר או עד שהירקות רכים והעליון חום זהוב.