גרטן תרד תפוחי אדמה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו גרטן תרד תפוחי אדמה. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לכו לחנות ואספו שאלוט, חלב, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 61%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: גרטן תפוחי אדמה, חזיר ותרד, תרד, פטה וגרטן תפוחי אדמה, ו תרד, פטאן ותפוחי אדמה-5 נקודות.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים שאלוט בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים את התרד, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל ואגוז מוסקט.
ב-3 קו-טי משומן. תבנית אפייה, שכבה מחצית מתפוחי האדמה, 1/3 כוס גבינה וחצי מתערובת התרד. חזור על שכבות. למעלה עם הגבינה שנותרה.
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, החלב, השמנת ושאר המלח והפלפל לתערובת אחידה.
יוצקים תערובת חלב על גבינה.
מכסים ואופים ב 350 כ 1 שעה. לחשוף; אופים 15-20 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים.