Chinook אורגון בגריל מרק ג'ינג'ר Matsutake עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 869 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא את שבבי הקטסואו בוניטו, סלמון, קונבו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגה יבשה בגריל עם פירות יער טריים מעורבבים באורגון, בקלה במרק שום-ג'ינג'ר, ו Matsutake Gohan (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
מערבבים את התמארי, זנגביל, ממרח צ ' ילי, גרידת לימון וסוכר ושופכים על מנות הסלמון בצלחת רדודה. סובב את הדג כדי לצפות אותו באופן שווה, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
כסף ללא נעליים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורך
תמרי
מיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
הסר את הסלמון מן המרינדה כתם יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מברישים את הסלמון בשמן מכל הצדדים. על גריל חם לבשל על גחלים חמים במשך 2 עד 3 דקות כדי חום ולסמן את הדגים יפה, להסתובב ולהמשיך לבשל doneness הרצוי, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
מבשלים את הגזר, כרישה בצל ירוק במרק המנוסה, עד אל דנטה, על 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
גב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
6
כדי לשרת לחלק את המרק עם ירקות בין 6 קערות, בראש כל אחד עם עוגת אורז דביקה, פטריות, וחלק בגריל של סלמון. לבסוף, מפזרים את זרעי שומשום קלוי.
להביא את כל החומרים, למעט שבבי בוניטו, כדי מבשלים בסיר. מבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות, להסיר מהחום ומערבבים בעדינות את שבבי הבוניטו. אפשר את המרק לנוח במשך 20 עד 30 דקות לפני מאמץ. מסננים ומשליכים מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
להביא את חומץ אורז, סוכר ומלח ים לרתיחה במחבת רוטב קטנה, להסיר מהחום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מניחים אורז, מים konbu בסיר תחתון כבד לכסות, להביא לרתיחה מעל חום בינוני. כאשר האורז מתחיל לרתוח להפחית את החום נמוך, מערבבים אותו בעדינות פעם אחת ולהמשיך לבשל, מכוסה עד שכל הנוזל נספג. אפשר לאורז מבושל להתקרר 10 עד 15 דקות מכוסות במגבת נקייה.
להפוך את האורז מבושל על מגש או קערה גדולה ולאוורר אותו להתקרר. באמצעות סקופ גדול או הידיים שלך רטוב עם תערובת של חומץ ומים חלק את האורז דביק לתוך 6 כדורים ולשטח אותם כדי ליצור עוגות. לעטוף קלות את העוגות ולהחזיק במקום חם עד זמן ריצה.