Chinook אורגון בגריל מרק ג'ינג'ר Matsutake עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 869 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא את שבבי הקטסואו בוניטו, סלמון, קונבו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגה יבשה בגריל עם פירות יער טריים מעורבבים באורגון, בקלה במרק שום-ג'ינג'ר, ו Matsutake Gohan (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מערבבים את התמארי, זנגביל, ממרח צ ' ילי, גרידת לימון וסוכר ושופכים על מנות הסלמון בצלחת רדודה. סובב את הדג כדי לצפות אותו באופן שווה, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
כסף ללא נעליים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
תמרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
הסר את הסלמון מן המרינדה כתם יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
מברישים את הסלמון בשמן מכל הצדדים. על גריל חם לבשל על גחלים חמים במשך 2 עד 3 דקות כדי חום ולסמן את הדגים יפה, להסתובב ולהמשיך לבשל doneness הרצוי, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מבשלים את הגזר, כרישה בצל ירוק במרק המנוסה, עד אל דנטה, על 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
כדי לשרת לחלק את המרק עם ירקות בין 6 קערות, בראש כל אחד עם עוגת אורז דביקה, פטריות, וחלק בגריל של סלמון. לבסוף, מפזרים את זרעי שומשום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
אורז דביק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להביא את כל החומרים, למעט שבבי בוניטו, כדי מבשלים בסיר. מבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות, להסיר מהחום ומערבבים בעדינות את שבבי הבוניטו. אפשר את המרק לנוח במשך 20 עד 30 דקות לפני מאמץ. מסננים ומשליכים מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
להביא את חומץ אורז, סוכר ומלח ים לרתיחה במחבת רוטב קטנה, להסיר מהחום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מניחים אורז, מים konbu בסיר תחתון כבד לכסות, להביא לרתיחה מעל חום בינוני. כאשר האורז מתחיל לרתוח להפחית את החום נמוך, מערבבים אותו בעדינות פעם אחת ולהמשיך לבשל, מכוסה עד שכל הנוזל נספג. אפשר לאורז מבושל להתקרר 10 עד 15 דקות מכוסות במגבת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
להפוך את האורז מבושל על מגש או קערה גדולה ולאוורר אותו להתקרר. באמצעות סקופ גדול או הידיים שלך רטוב עם תערובת של חומץ ומים חלק את האורז דביק לתוך 6 כדורים ולשטח אותם כדי ליצור עוגות. לעטוף קלות את העוגות ולהחזיק במקום חם עד זמן ריצה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושל
אורז דביק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה