גריל פחם-הודו צלוי עם חמאת חרדל
גריל פחם-קלוי טורקיה עם חמאת חרדל עשבי תיבול עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 546 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, רוזמרין, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו הודו צלוי בגריל עם חמאת חרדל, מרווה ותימין מעושן הודו על גריל פחם, ו גריל צלוי עשב שפשף חזה הודו (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שבבי עץ במים חמים לפחות 20 דקות, או גושים לפחות 1 שעה.
הסר את מסבך הרגל מטורקיה ולהשליך.
הסר צוואר, זנב, ו giblets מן החלל; לשמור על רוטב אם אתה רוצה. יש לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ ולייבש אותה. הקפד לשטוף את הכיור שלך עם סבון אנטיבקטריאלי לאחר מכן.
שים את שאר החומרים בקערה ומחית יחד עם מזלג.
הגדר גריל פחם לחום בינוני-נמוך עקיף (300 עד 325): אור 50 בריחים במתנע ארובה. פתחי האוורור התחתונים של גריל פתוחים באופן מלא וסגור מכסה על חצי הדרך. כאשר גחלים מנוקדים באפר, כ -20 דקות, לשים מחבת טפטוף אלומיניום (לפחות גדול כמו טורקיה) באמצע זיקוק. פחמי בנק משני צדי המחבת, נערם הגבוה ביותר על קירות הגריל. הפונקציה של המחבת היא לשמור על גחלים מלגלוג לכיוון המרכז, מתחת לתורכיה. מכסה גריל ולתת גחלים לשרוף בינוני נמוך. בדוק טמפרטורה במהלך קלייה; במידת הצורך, להוסיף 5 יותר בריחים לכל תלולית על כל 30 עד 45 דקות כדי לשמור על טמפרטורה יציבה ב 300 עד 32
בינתיים, להפיץ על 2 כף. חמאת עשב לאורך החלק הפנימי של החלל הראשי. החל בקצה השד, לשחרר את העור, עובד כל הדרך למטה את הרגליים אם אתה יכול.
מורחים את שאר החמאה מתחת לעור ומעל צמרות הרגליים, הירכיים ולבסוף השד. לטף את הציפור כדי לאזן את הגושים ולהפיץ באופן שווה חמאה. לעטוף קצות כנפיים ופה תיפוף מסתיים בנייר כסף כדי שהם לא char.
מסננים חצי שבבי עץ או גושים.
מפזרים באופן שווה על גחלים. הגדר סבכת בישול במקום עם דשי הצירים שלה מיושרים מעל גחלים כדי לעשות חידוש אותם קל יותר. בכל פעם מטבלים חום מתחת 300 במהלך הבישול, להוסיף על 5 בריחים לכל ערימה של גחלים.
שמן מדף צלייה רדוד אך חסון ולשים טורקיה על זה, השד בצד למעלה. הגדר את המדף על תבנית אפייה מעוטרת גדולה מספיק כדי להחזיק אותו; ואז להגדיר מחבת עם טורקיה על שטח חום עקיף (מיושר עם מחבת אלומיניום). הכנס מדחום דיגיטלי בסגנון כבל דרך החלק העבה ביותר של השד עד שהוא נוגע העצם. סדר כבל מעל אזור חום עקיף. מכסה גריל.
גריל-הודו צלוי במשך כשעה 1, tenting אותו בנייר כסף כאשר הוא מתחיל לקבל כהה מדי.
מסננים שבבי עץ הנותרים או נתחים ולהוסיף אש כמו קודם. טורקיה גריל צלוי עד מדחום רושמת 165, 2 עד 3 שעות יותר. השתמש מדחום מיידי לקרוא כדי לבדוק פעמיים את הטמפרטורה בצד השני של השד, למדוד את הטמפרטורה לתוך מפרק הירך (שבו הירך פוגשת את הגוף), כמו גם; כאן, זה צריך להיות 17
הרם תבנית אפייה עם טורקיה מגריל. קצה טורקיה על ידי קצה אחד של מתלה צלייה כך מיצים לרוץ למחבת.
מעבירים את ההודו למגש הגשה; שומרים מיצי פאן לרוטב, או פשוט מסננים את המיצים, כורתים את השומן ומגישים אותם כפי שהם.
תן טורקיה לנוח במקום חם 20 עד 30 דקות.
מקשטים עם עשבי תיבול נוספים אם אתה רוצה ולהביא לשולחן לגילוף.
* השתמש שבבי עץ או נתחים לתת טורקיה שלך טעם מעושן בעדינות. היער האהוב על איידל לתורכיה הוא יער פירות כמו תפוח, דובדבן או אפרסק; מצא אותם בחנויות מזון ביתי.