גריסי האמי מהירים
גריסי האמי מהירים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 335 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לך שמן צמחי, שיבולת שועל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. האוכל הביא לך אותו. וזה די גרוע. נסו גריסי האמי מהירים, האמי למטה, ו לחם מהיר סודה מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים, החלב, החמאה, ומלח ופלפל נמדדים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה.בינתיים, לחמם את השמן במחבת בינונית על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את החזיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה בכל רחבי, על 5 עד 6 דקות.
הסירו את המחבת מהחום והניחו אותה בצד.
לטאטא את גריסים לתוך תערובת חלב רותח ולהביא לרתיחה. המשך להרתיח מבלי לערבב במשך 1 דקה. מכסים במכסה הדוק, מסירים את המחבת מהחום, ומניחים לשבת עד שהגרגרים רכים, כ -7 דקות.בינתיים, לגרוס את הגבינה על החורים הגדולים של פומפיה תיבת (אתה צריך על 3/4 כוס). דק לחתוך את החלקים הלבנים והירוקים של הגדוד; להפריש.כאשר גריסים מוכנים, לחשוף ומערבבים אותם לשלב את כל הנוזל; מערבבים עד גריסים חלקים.
מפזרים שני שלישים מהגבינה ומערבבים עד בשילוב ומותך. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.מחלקים את שיבולת השועל בין 2 קערות ומפזרים את השליש הנותר של הגבינה. למעלה עם בשר חזיר שמורות בצל ירוק ולהוסיף כמה מקפים של רוטב חריף.