גריסים וסורגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל גריסים Grillades. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 968 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, פלפל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 13 דקות. נסו גריסים וסורגים, Grillades ו גריסים, ו Grillades ו גריסים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הגריסים על פי הוראות החבילה. תתחמם.
מביאים את השמנת והשום לרתיחה בקומקום עד שהקרם עולה.
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד שמנת.
מוסיפים את הפלפלים, הבצל, העגבניות והתיבול הקראולי לסיר ומבשלים עד רך, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים את מלאי הבשר, ציר עגל, רוטב עגבניות, יין אדום, 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
בינתיים, במחבת, לטאטא יחד את שמן זית וקמח ומבשלים עד שהוא הופך חום כהה לעשות רביכה. לאחר החומרים בקומקום מתחילים לרתוח, מוסיפים את הנביכה ומקציפים עד שהרוטב מתעבה. מבשלים נמוך, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות.
יוצקים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את העגל עד חום זהוב, כ -90 שניות לכל צד. מוציאים את העגל מהמחבת וחותכים לרצועות.
מניחים 1/2 גרגרי כוס על החלק התחתון של קערה גדולה.
מוסיפים את רצועות העגל ורוטב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא להירגע ריזלינג. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![תירגע, ריזלינג.]()
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.