גרם לי לאהוב עוגת דלעת
גרם לי לאהוב עוגת דלעת היא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני קרקע, אבקת אפייה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . נסו חטיפי גרנולה עשויים מאהבה, עוגת שוקולד צ'יפס דלעת {Bundts עשה טוב יותר}, ו Made With Love: The Measurts on Wheels Family Cookbook and Green Chile Posole (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
יוצקים את החלב לתוך קערה קטנה, ומערבבים בחומץ. תניח בצד.
מערבבים את הקמח יחד עם שיבולת שועל מגולגלת, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן בקערה.
מקציפים את הסוכר הלבן, סוכר חום, שמן צמחי, חמאה, תערובת חלב, וניל יחד בקערת ערבוב עד חלקה מעורבב היטב.
הוסף את הדלעת והכה שוב עד חלקה. מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח עד מעורבב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב על מדף.
בינתיים, לערבב את הציפוי עם 1/4 כפית קינמון בקערה. כאשר העוגה היא מגניב לחלוטין, להפיץ מעל.