גרנולה אגוז דבש
גרנולה דבש-אגוז עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 469 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל רגילה, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די גרועה. נסו חטיפי גרנולה של פירות ואגוזים, גרנולה אגוז דבש, ו גרנולה אגוז דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 4 מרכיבים ראשונים, ואם רוצים, קוקוס בקערה גדולה.
שלב חמאה ו -4 המרכיבים הבאים בקערה בינונית.
יוצקים מעל תערובת שיבולת שועל; מערבבים עד לציפוי אחיד. מחלקים תערובת שווה בין 2 מחבתות ג ' לי רול 15 - איקס 10 אינץ משומן קלות.
עמדה 1 תנור מתלה על 6 סנטימטרים מלמעלה חימום אלמנט בתנור; מקום שני תנור מתלה על 6 סנטימטרים מלמטה חימום אלמנט.
מניחים 1 מחבת על כל מתלה.
אופים בחום של 325 למשך 25 עד 30 דקות או עד לקלייה, תוך ערבוב כל 10 דקות והחלפת מיקום ניירות האפייה לאחר 15 הדקות הראשונות.
מורחים גרנולה על נייר שעווה להתקרר לחלוטין.
מוסיפים חמוציות מיובשות. יש לאחסן בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, או להקפיא עד 6 חודשים.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו קרייזינים תרסיס האוקיינוס עבור חמוציות מיובשות ממותקות.