גרנולה בסיסית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל Granolan בסיסי. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 793 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קינמון טחון, אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו גרנולה מפורקת / גרנולה בסיסית (ללא גלוטן), גרנולה בסיסית, ו נוסחת גרנולה בסיסית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את שיבולת השועל, סוכר חום, קינמון, ומלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב; להפריש.
מניחים את הדבש, שמן, וניל בקערה קטנה ומערבבים לשלב.
יוצקים את תערובת שיבולת השועל ומערבבים עד שהשיבולת שועל מצופה היטב.
מורחים את התערובת בשכבה דקה ואפילו על תבנית אפייה.
אופים במשך 15 דקות, ואז מערבבים וממשיכים לאפות עד הגרנולה הוא חום זהוב בהיר מאוד, על 5 עד 15 דקות יותר.
מניחים את תבנית האפייה על מתלה תיל ומקררים את הגרנולה לטמפרטורת החדר, תוך ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. (הערה: זה יהיה להקשיח כפי שהוא מתקרר.)
מוסיפים את הפרי והאגוזים או הזרעים לתבנית האפייה וזורקים לשלב. אחסן את הגרנולה במיכל אטום למשך עד 2 שבועות.