גרנולה דבש זהוב
גרנולה דבש זהב יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לכם שיני אדמה, צימוקים זהובים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו גרנולה מוזהבת, גרנולה קינמון מוזהבת, ו גרנולה בצבע חמוציות, פקאן וצימוקים מוזהבים (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים שיבולת שועל ושקדים באופן שווה בשכבה אחת על תבנית אפייה ungreased.
אופים 10 דקות. מערבבים היטב; להמשיך לאפות עד קלוי קלוי, על 5 דקות.
בינתיים, לשלב את הדבש, שמן, קינמון, מלח, וציפורן בקערה גדולה.
מוסיפים את התערובת חמה, קלוי, שיבולת שועל לקערה; לזרוק היטב. קו גיליון אפייה בשימוש בעבר עם נייר קלף, או מעיל עם ספריי בישול. להחזיר את התערובת למחבת, ואופים 20 דקות או עד חום זהוב. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
לשבור את תערובת שיבולת השועל לחתיכות; לזרוק עם הדגנים והצימוקים. אחסן היטב מכוסה בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות.