. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה אדיר. נסו גרנולה חמוציות אדר קלה, קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה, ו גרנולה ביסקוף {גרנולה קלה} (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את שיבולת השועל, נבט חיטה, אגוזי מלך, שקדים, חמוציות מיובשות. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את השמן, דבש, וניל וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
נבט חיטה
תפוח נוסף אופציונלי
( 23)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
3
טפטוף על החומרים היבשים, ומערבבים את המעיל באופן שווה.
4
מורחים את התערובת בשכבה דקה על גיליון עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים במשך 30 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, תוך ערבוב כל 10 דקות כדי טוסט באופן שווה. אפשר להתקרר לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום. גרנולה תהיה פריכה כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'