גרנולה טרופית
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פירות טרופיים, גרעיני חמניות, פשתן זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גרנולה טרופית, פרפה גרנולה טרופית, ו גרנולה טרופית בריאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F. קו גדול מסגרת אפייה עם nonstick foil.In קערת ערבוב גדולה, לשלב את שיבולת השועל, קמח, זרעי קנבוס, פשתן, חלב יבש, קוקוס, ומלח. מערבבים היטב, ולאחר מכן להוסיף את walnuts.In כוס למיקרוגל בטוח למדידת כוס או קערה, לערבב את שמן קוקוס, דבש, סוכר חום ומים.
חום במשך כ -30 שניות או רק עד שחין תערובת. לפקוח עין על זה אז זה לא להרתיח מעל. מערבבים היטב, ואז מוסיפים וניל.
יוצקים מעל תערובת שיבולת שועל ומערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים בבננה צ ' יפס. מרוקנים על גבי תבנית אפייה ומפיצים אותה באופן שווה.
אופים ב 250 מעלות במשך 45 עד 53 דקות, ערבוב כל 15 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין. זה יהיה פריך כפי שהוא מתקרר.
מוסיפים פירות יבשים קצוצים. עושה בערך 4 כוסות.