גרנולה מאוית טרופית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל Granolan כוסמין טרופי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 703 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו דבש, מלח כשר, מנגו בקוביות קטנות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: גרנולה פירות טרופיים, אגוזים וכוסיות, דייסת פירות יער עם גרנולה, תמרים ופטל, ו גרנולה טרופית.
הוראות
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את האיות, קוקוס, ומלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב; להפריש.
מניחים את הדבש, שמן, וניל בקערה קטנה ומערבבים לשלב.
טפטוף מעל תערובת האיות ומערבבים עד האיות מצופה היטב ואין גושים.
מורחים את התערובת בשכבה דקה ואפילו על תבנית אפייה.
אופים עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
מעבירים את הגרנולה לקערה חסינת חום גדולה.
מוסיפים את המנגו ואת פפאיה או אננס ומערבבים לשלב.
תן לגרנולה להתקרר במשך 20 דקות. באמצעות הידיים, לשבור את הגרנולה לגושים קטנים, ואז לתת לו להתקרר לחלוטין. (זה יהיה פריך כפי שהוא מתקרר.) לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.