קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

גרנולה שוקולד משולש

גרנולה שוקולד משולש
טריפל שוקולד גרנולה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 330 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שוקולד צ'יפס ללא חלב, תמצית vanillan, שמן קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: גרנולה מחנק שוקולד משולש, חטיפי גרנולה שוקולד משולש, ו חטיפי גרנולה משוקולד טריפל (עם אפשרויות טבעוניות ללא גלוטן, חלבי וטבעוני).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-250ºF ומשמנים קלות תבנית אפייה גדולה או מיישרים אותו עם מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את שיבולת השועל, הדגנים ואבקת הקקאו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את המייפל, הסוכר (אם משתמשים בסוכר קוקוס, אני אוהב לטחון אותו לאבקה ראשונה), ושמן בסיר, וחום עד שהסוכר הוא בעיקר מומס. לקבלת קיצור דרך, אתה יכול לחמם את החומרים הרטובים במיקרוגל במרווחים של 15 שניות, עד הסוכר החום הוא מומס בעיקר (רק 30 עד 45 שניות בסך הכל).מערבבים את וניל ומלח לתוך החומרים הנוזליים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קוקוססוכר קוקוס
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
יוצקים את הנוזל על החומרים היבשים ומערבבים באופן שווה את המעיל.
5
פרוש את הגרנולה במחבת המוכנה שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים במשך 45 עד 60 דקות – זה ישתנה לא מעט על האקלים (באקלים יבש granola שלי צ ' יפס בתוך פחות משעה לפעמים, על החוף, זה יכול בקלות לקחת 90 דקות), בדיקה בכל 20 עד 30 דקות כדי לעורר.עבור אשכולות, מיד להסיר את הגרנולה לקערה גדולה ומערבבים בעדינות את שבבי השוקולד (רק כמה סיבובים) בעוד הגרנולה עדיין חמה.לגרנולה משוחררת יותר, תן לגרנולה להתקרר לחלוטין, לפני ערבוב בשוקולד צ ' יפס.שים לב כי גרנולה יהיה פריך יותר כפי שהוא מתקרר. לשבור אשכולות, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)