גרנולה שקדים דבש
דבש שקדים גרנולה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך דבש מתון, ליווי: יוגורט, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו גרנולה שקדים דבש, גרנולה שקדים דבש, ו גרנולה קוקוס שקדים דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. שמן מחבת גיליון 4 צדדית או קו עם נייר קלף.
מערבבים יחד שיבולת שועל, שקדים ושומשום בקערה גדולה.
חום שמן, דבש, הל, ו 1/2 כפית מלח בסיר קטן על חום נמוך (או במיקרוגל) עד מחומם דרך. מערבבים לתוך תערובת שיבולת שועל.
מורחים באופן שווה במחבת ואופים, ערבוב פעם אחת, עד הזהב, 20 עד 25 דקות.
גרנולה מגניב לחלוטין במחבת (זה יהיה פריך כפי שהוא מתקרר), ולאחר מכן מערבבים פירות.
גרנולה שומרת, קפוא במיכל אטום, עד 1 חודש.