קושיבינוני
מוכן ב26 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

גרנולה-תפוחים אפויים זנגביל

גרנולה-תפוחים אפויים זנגביל
תפוחים אפויים גרנולה-ג'ינג'ר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם זנגביל גבישי, קינמון טחון, תפוחים jonagold, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחים אפויים עם גרנולה, תפוחים אפויים במיקרוגל עם גרנולה לשניים, ו תפוחים אפויים במיקרוגל עם גרנולה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים תפוחים לשניים, חיתוך דרך גזע וקצוות תחתון. לגרוף את הליבה ואת עיסת, עוזב קליפה 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3
חותכים על 1/4 אינץ ' מהצד הנגדי של אפל, ויצרו בסיס שטוח.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
מערבבים יחד חטיפי גרנולה כתושים ו-4 המרכיבים הבאים. תערובת כפית לתוך קליפות תפוחים, לחיצה בעדינות לארוז. סדר תפוחים במחבת 13-x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים סיידר סביב תפוחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים ב 375 במשך 25 עד 45 דקות או עד תפוחים הם מכרז, צליעה פעמיים עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים תפוחים על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8
מוסיפים שימורים למיצי פאן, ומבשלים, על אש בינונית גבוהה, תוך ערבוב כל הזמן, 5 עד 6 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים תפוחים עם רוטב חם ויוגורט יווני.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יוונייוגורט יווני
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
גרנולה-ג ' ינג ' ר
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
11
אגסים אפויים: תחליף 4 אגסים Bosc עבור תפוחים. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
12
הערה: זמני האפייה ישתנו מאוד בשל בשלות הפרי שלך. להתחיל לבדוק עבור doneness על ידי החדרת פיק עץ ישירות לתוך הפרי (לא תערובת גרנולה) לאחר 25 דקות של אפייה. מפרט עץ צריך להיות מסוגל לחדור את הפרי בקלות עם התנגדות קטנה. בישול יתר יוביל את הפרי לאבד את צורתו הטבעית ולהיות רגשני. למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו טבע עמק שיבולת שועל 'N דבש חטיף גרנולה קראנצ' י.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים