גרניטה הדרים מוטבעות
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 56 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי נענע, קליפת לימון, תה בטעם מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מלון עם גרניטן וניל ויוגורט הדר, אבטיח Minted Granita, ו סלמון דבש מעל סלט הדר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 8-או 9 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית מרובע במקפיא כדי להירגע. בינתיים, בסיר 1 ליטר, לחמם כוס 1 של soymilk והסוכר רק כדי רותחים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף שקיות תה ולדחוף לתוך תערובת soymilk; לתת לעמוד 5 דקות. תשליך שקיות תה.
מערבבים הנותרים 2 כוסות soymilk, קליפת התפוז וקליפת לימון עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך צלחת צוננת; להקפיא 30 דקות. כאשר גבישי קרח מתחילים להיווצר בקצוות של צלחת, מערבבים תערובת עם מזלג. להקפיא כ 3 שעות יותר, ערבוב כל 30 דקות, עד קפוא לחלוטין.
כדי להגיש, סקופ לתוך קערות קינוח בודדות.